Babbels lekker varen in Leiden
 
 
 
 

Boot en buffet arrangement

€ 49,00 p.p. – 25 tot 80 personen

Grotere groepen kunnen een rondvaart combineren met een feestelijk buffet.

  • Twee uur varen met één of meerdere boten.
  • Onbeperkt bier, fris, fruitsappen en goede wijnen aan boord.
  • Picknickmanden met diverse warme en koude snacks aan boord.
  • Overheerlijk warm- en koud buffet in ons restaurant.
  • Aansluitend serveren wij een grand dessert buffet.

Dit arrangement is inclusief boothuur en schipper. Je hoeft alleen nog de drankjes in het restaurant te betalen. Dit kun je afkopen voor € 10,00 p.p. voor een periode van 1½ uur (ex spirits, inclusief speciaalbier). De totale arrangementsprijs komt dan op € 59,00 p.p. all-in.

De vaartijd van het arrangement kan verlengd worden voor € 7,00 p.p. / half uur. Dit is inclusief extra drankjes. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen mee voor de helft van de arrangementsprijs. Kinderen tot en met 4 jaar varen gratis. Je kunt dit arrangement alleen reserveren voor minimaal 25 personen.

Wij bieden een mooi weer garantie tot de laatste minuut. Het aantal personen kun je tot 1 dag vantevoren nog wijzigen. Wil je op een andere locatie dan Babbels opstappen, dan rekenen wij € 15,00 euro voorvaarkosten binnen Leiden en buiten Leiden in overleg. Een aanbetaling is niet nodig. Het heeft onze voorkeur om te betalen op de dag van het varen. Je kunt pinnen aan de bar of contant aan de schipper. Voor een factuur achteraf rekenen wij € 12,50 euro administratiekosten.

 
 
 
 
© 2024 Powered by Commandos