Babbels lekker varen in Leiden
 
 
 
 

Boot – lunch arrangement

€ 28,50 p.p. – 10 tot 120 personen

Lekker lunchen aan boord met de heerlijke Babbels broodjes en een kopje soep.

  • Anderhalf uur varen met één van onze boten.
  • Onbeperkt goede wijnen, bier, fris en fruitsappen aan boord.
  • Een luxe broodje en een wrap pp o.a. met gerookte zalm, tonijnsalade, carpaccio etc.
  • Een lekkere pan soep naar keuze.
’All- inclusive’ een heel speciale lunch.

De vaartijd van het arrangement kan verlengd worden voor € 7,00 p.p. / half uur. Dit is inclusief extra drankjes. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen mee voor de helft van de arrangementsprijs. Kinderen tot en met 4 jaar varen gratis. Reserveer je het arrangement voor minder dan 10 personen, dan geldt een toeslag voor boothuur en schipper van € 15,00 euro per ontbrekende persoon.

Wij bieden een mooi weer garantie tot de laatste minuut. Het aantal personen kun je tot 1 dag van tevoren nog wijzigen. Wil je op een andere locatie dan Babbels opstappen, dan rekenen wij € 15 euro voorvaarkosten binnen Leiden en buiten Leiden in overleg. Een aanbetaling is niet nodig. Het heeft onze voorkeur om te betalen op de dag van het varen. Je kunt pinnen aan de bar of contant aan de schipper. Voor een factuur achteraf rekenen wij € 12,50 euro administratiekosten.

Voor een huwelijksfeestje komen wij je graag halen bij het stadhuis en afstudeerders kunnen pro deo bij het academiegebouw aan boord gaan. Naar wens serveren we je gasten een feestelijk glas Pro Secco voor € 4,00 euro per persoon.

 
 
 
 
© 2024 Powered by Commandos