Babbels lekker varen in Leiden
 
 
 
 

Boot-borrel arrangement

€ 24,50 p.p. – 10 tot 120 personen

Ben je van plan een borrel te organiseren? Waarom niet een borrel combineren met een rondvaart! 

  • Anderhalf uur varen met één of meerdere boten.
  • Onbeperkt bier, fris, fruitsappen en goede wijnen aan boord.
  • Goed gevulde picknickmand met warme en koude hapjes.

‘All-inclusive’ een perfecte borrel gecombineerd met een rondvaart.

Het arrangement is inclusief boothuur en schipper. De vaartijd kan verlengd worden voor € 4,50 p.p. / half uur. Dit is inclusief extra drankjes. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen mee voor de helft van de arrangementsprijs. Kinderen tot en met 4 jaar varen gratis. Reserveer je het arrangement voor minder dan 10 personen, dan geldt een toeslag voor boothuur en schipper van € 12,50 euro per ontbrekende persoon. In de picknickmand zitten warme en koude hapjes. Aan de warme kant liggen gehaktballetjes en mini frikandellen. Daarnaast is er mais- en bruinbrood met kruidenboter, tapenade en tzatziki, kaasblokjes, gemarineerde olijven en taco-chips met chilisaus.

Wij bieden een mooi weer garantie tot de laatste minuut. Het aantal personen kun je tot 1 dag vantevoren nog wijzigen. Wil je op een andere locatie dan Babbels opstappen, dan rekenen wij € 12,50 euro voorvaarkosten binnen Leiden en buiten Leiden in overleg. Een aanbetaling is niet nodig. Het heeft onze voorkeur om te betalen op de dag van het varen. Je kunt pinnen aan de bar of contant aan de schipper. Voor een factuur achteraf rekenen wij € 12,50 euro administratiekosten.

Voor een huwelijksfeestje komen wij je graag halen bij het stadhuis en afstudeerders kunnen pro deo bij het academiegebouw aan boord gaan. Naar wens serveren we je gasten een feestelijk glas Pro Secco voor € 4,00 euro per persoon.

Babbels lekker varen in Leiden
 

Boot & Diner Arrangement

Ons meest populaire arrangement...Lees verder

Boot & Borrel Arrangement

Waarom niet een borrel combineren met een rondvaart!...Lees verder

Bier met Ballen Boot

Voor de levensgenieter een boottocht in stijl...Lees verder

 
 
 
© 2021 Powered by Commandos