Babbels lekker varen in Leiden
 
 
 
 

Contact

Boisotkade 1
2311 PZ  Leiden

Bel of mail ons voor bootreserveringen met catering of nadere informatie over de catering op  

071 – 5140002  of info@brasseriegroep.nl

voor het huren van een boot zonder catering en alle vragen over de boten, graag een whatsappje

06.57803465

 Alvast bedankt voor je infoverzoek of reservering.

Voor een boottocht vernemen wij graag de gewenste vaartijd en het aantal personen waarmee je wilt varen. Bij het huren van een boot zonder catering, kun je zelf je hapjes en drankjes meenemen. Je moet het dan wel zelf koelen, zelf op de boot zetten en uiteraard zelf opruimen. Je kunt maximaal 1 optie op een boottocht nemen. Vervolgens graag z.s.m. doorgeven of het wel of niet doorgaat. Nadere informatie kun je lezen op de pagina ‘lekker varen’.

Je kunt ons bereiken met het openbaar vervoer

Vanaf station Leiden Centraal:

20 minuten lopen via de Beestenmarkt, het Rapenburg en de Kaiserstraat of per bus (lijn 32 richting Zoetermeer tot halte Jan van Houtkade of lijn 11, 12, 13, 28, 45, 65, 169, 182, 186, 187 of 206 richting centrum tot halte Korevaarstraat).

Parkeren

Tegenover Fred&Anne kun je parkeren op de Witte Singel (2,80 euro/uur, betaald tot 19.30 uur, vrij op zondag). In de Kaiserstraat en de Boisotkade is het parkeren voor vergunninghouders. Makkelijk parkeren kan ook op het Haagwegterrein om vervolgens met de gratis shuttle voor de deur uit te stappen. (www.stadsparkeerplan.com)

Betalingsmogelijkheden

Voor een boottochtje met catering kun je betalen bij de brasseriegroep. Voor boottochtjes zonder catering kun je pinnen of contant betalen bij de schipper. In verband met de hoge commissiekosten accepteren wij helaas geen creditcards.

 

 
 
 
 
© 2024 Powered by Commandos