Babbels lekker varen in Leiden
 
 
 
 

Contact Babbels Leiden

Boisotkade 1
2311 PZ  Leiden

Bel ons voor reserveringen of nadere informatie (dagelijks svp vanaf 12.00 uur) op  071 – 5140002  of stuur een whatsappje op 06.57803465

 Alvast bedankt voor je reservering.

Vertel ons de tijd en het aantal gasten waarmee je komt. Vanaf 6 personen noteren wij ook graag je telefoonnummer. Reserveren op het terras kan alleen voor lunch en borrel tot 17.00 uur. Voor een diner op het terras adviseren wij om vroeg te komen en alvast een tafel bezet te houden. Voor een borrel hebben wij capaciteit tot 100 personen. Vanaf 20 personen reserveren wij exclusief de bar. Voor diner kunnen maximaal 40 personen bij ons terecht. Vanaf 10 personen is er keuze uit de groepenkaart. Dit in verband met interne logistiek. Je kunt kiezen voor een drie gangen keuze menu voor een vaste prijs van 22,50 euro per persoon. Voor een buffet geldt een minimum van 25 en een maximum van 80 personen.

Voor een boottocht vragen wij naar de gewenste vaartijd en het aantal personen waarmee je wilt varen. Eventueel het arrangement waarvoor je kiest. Voor de catering weten wij graag de verdeling vrouwen/mannen, het aantal kinderen van 4 tot 12 jaar en het aantal kinderen onder de 4. Wij weten ook graag de reden/aanleiding van de vaartocht. Je mag ook zelf je hapjes en drankjes meenemen. Je moet het dan wel zelf koelen, zelf op de boot zetten en uiteraard zelf opruimen.  Je kunt maximaal 1 optie op een boottocht nemen. Vervolgens graag z.s.m. doorgeven of het wel of niet doorgaat. Tijdens dinertijd is het soms druk in Babbels en kunnen wij niet altijd uitgebreid je vragen beantwoorden. Bijna alle informatie kun je ook nalezen op de pagina ‘lekker varen’.

Je kunt ons bereiken met het openbaar vervoer

Vanaf station Leiden Centraal:

20 minuten lopen via de Beestenmarkt, het Rapenburg en de Kaiserstraat of per bus (lijn 32 richting Zoetermeer tot halte Jan van Houtkade of lijn 11, 12, 13, 28, 45, 65, 169, 182, 186, 187 of 206 richting centrum tot halte Korevaarstraat).

Parkeren

Tegenover Babbels kun je parkeren aan de Witte Singel (1,50 euro/uur, betaald tot 21.00 uur). In de Kaiserstraat en de Boisotkade is het parkeren voor vergunninghouders. Makkelijk parkeren kan op het Haagwegterrein om vervolgens met de gratis shuttle voor de deur uit te stappen. (www.stadsparkeerplan.com)

Openingstijden

Wij zijn zeven dagen in de week vanaf elf uur geopend voor lunch, borrel en diner. De keuken is geopend van 12.00 tot 17.00 uur voor de dagkaart en van 17.00 tot 22.00 uur voor de dinerkaart.

Betalingsmogelijkheden

Je kunt bij ons met de pin betalen. In verband met de hoge commissiekosten accepteren wij helaas geen creditcards.

Aantal couverts

60 zitplaatsen binnen, 10 barkrukken, 90 personen kunnen op het terras terecht en er zijn 75 zitplaatsen op onze boten.

Dinerbonnen

Verras eens iemand met een diner- & lunchbon van Babbels. Verkrijgbaar aan de bar. Tevens kun je bij ons gebruik maken van tegoeden van ‘de nationale diner cheque’. Helaas niet meer van de restaurantbon.

Babbels lekker varen in Leiden
 

Boot & Diner Arrangement

Ons meest populaire arrangement...Lees verder

Boot & Borrel Arrangement

Waarom niet een borrel combineren met een rondvaart!...Lees verder

Bier met Ballen Boot

Voor de levensgenieter een boottocht in stijl...Lees verder

 
 
 
© 2021 Powered by Commandos