Babbels lekker varen in Leiden
 
 
 
 

Lekker varen in Leiden en omgeving

Kom varen met de Zwarte Zwaan, de Secretaris of de Babbels Boot

Bij Babbels kun je behalve lekker eten en drinken ook lekker varen om Leiden en de omgeving eens vanuit een ander perspectief te beleven. Daarvoor verhuren wij een viertal mooie boten.

De Zwarte Zwaan is een prachtig traditioneel passagiersschip voor 35 personen. De naam verwijst naar de mooie lijnen van dit Leidse skûtsje. De Zwaan beschikt over een cabrio-dak, waardoor wij met 30 personen overdekt kunnen varen. De Secretaris Van Hout is een aluminium tuindersvlet gebouwd in 2017 en vernoemd naar de gekende secretaris van Leiden tijdens de Spaanse bezetting. Voor groepen tot en met 24 personen varen we met de Zwaan en de Secretaris voor een gereduceerde prijs. Tenslotte, de Babbels Boot is voor ons gebouwd door Bob sloepen, een stoere aluminium sloep met een stuurwiel.

Onze boten kunnen alleen met schipper gehuurd worden. Voor de kinderen zijn er gratis zwemvesten beschikbaar.

Huurprijzen Babbels

Boot

Zwarte Zwaan

of Secretaris

Zwarte Zwaan

of Secretaris

max. aantal passagiers 14 pers. 24 pers.  37 pers. 
één uur varen € 100,- € 130,- € 150,-
anderhalf uur varen  120,-  160,-  185,-
twee uur varen 140,- 190,- 220-
per half uur langer varen 25,- 35,- 45,-
vijf uur daghuur  280,- 380,- 440,-
avondhuur (18-22 uur) 200,- 280,- 310,-


Huurprijzen zijn inclusief schipper, btw, brandstofkosten en verzekeringspremie. Vertel ons bij een reservering met hoeveel personen je wilt varen en geef de gewenste vaar- en vertrektijd door. 

Catering aan boord

Wil je lekker varen met een gekoeld drankje, dan bieden wij een additioneel drankarrangement voor € 9,- p.p. voor twee uur varen. Je krijgt dan voldoende bier, fris, fruitsappen en goede wijnen aan boord om onbeperkt van te genieten. Voor een langere vaartijd geldt een toeslag van € 4,50 p.p./uur. Ook kun je kiezen voor een koffie- en thee arrangement voor € 6,- p.p. Daarvoor krijg je onbeperkt koffie en thee aan boord inclusief twee mini brownies p.p. De prijs van beide drankarrangementen gecombineerd bedraagt €12,- p.p. voor een vaartijd van maximaal twee uur.

Ook andere catering op de boot verzorgen wij graag. Je kunt bij ons aan boord lunchen, borrelen en dineren. Kijk daarvoor even naar de diverse all-in arrangementen die wij bieden.

Je mag ook zelf je hapjes en drankjes meenemen. Je moet het dan wel zelf koelen, zelf op de boot zetten en uiteraard zelf opruimen.

en verder over jouw boottochtje

Het is jouw feestje, dus jij bepaalt of je wilt praten, luisteren, of dansen. De schipper kan naar wens meer of minder uitgebreid over de historie en de bijzonderheden van de stad Leiden vertellen. Wij varen geen vaste route, maar de schipper vraagt naar hetgeen je voorkeur geniet. Bij een vaartijd vanaf  2½ uur kunnen wij een stadsrondvaart combineren met een rondje Kaag, via Warmond en Oegstgeest. Onze boten hebben geen geluidsinstallatie, maar je mag wel je eigen speaker meenemen.

Een reservering kun je altijd omboeken en wij bieden een mooi weer garantie tot de laatste minuut. Wanneer je voor het instappen het weer niet goed genoeg vindt, kun je kosteloos annuleren of de vaardatum veranderen. Wij adviseren om niet te te snel te annuleren bij een slechte weersvoorspelling. Het is altijd maar de vraag waar en hoe laat die bui valt en in het geval van een buitje hebben wij ook paraplu’s en fleece dekens beschikbaar, waardoor je veelal toch kunt varen. Spreek bij voorkeur met je groep iets eerder voor de aanvangstijd af, zodat we tijdig de lijnen kunnen losmaken. Opvarenden kunnen dan nog even het toilet bezoeken of nog iets drinken in Babbels.

Wil je op een andere locatie dan Babbels opstappen, dan rekenen wij € 15,00 voorvaarkosten binnen Leiden en € 30,00 voor heen en retour. Voor de gemeentes Katwijk, Oegstgeest, Voorschoten, Leidschendam en Leiderdorp zijn de voorvaarkosten €25,- enkele reis en € 50,- retour. Daarbuiten in overleg. Een aanbetaling is niet nodig. Het heeft onze voorkeur om te betalen op de dag van het varen. Je kunt pinnen aan de bar of contant aan de schipper. Wij willen je vragen voor het varen te betalen. Voor een factuur achteraf rekenen wij € 12,50 euro administratiekosten.

Babbels lekker varen in Leiden
 

Boot & Diner Arrangement

Ons meest populaire arrangement...Lees verder

Boot & Borrel Arrangement

Waarom niet een borrel combineren met een rondvaart!...Lees verder

Bier met Ballen Boot

Voor de levensgenieter een boottocht in stijl...Lees verder

 
 
 
© 2022 Powered by Commandos