Babbels lekker varen in Leiden
 
 
 
 

Lekker varen in Leiden en omgeving

Kom varen met de Zwarte Zwaan, de Secretaris, de Valeo of de Babbels Boot

Bij Babbels kun je behalve lekker eten en drinken ook lekker varen om Leiden en de omgeving eens vanuit een ander perspectief te beleven. Wij verhuren een viertal mooie boten, die alle bruggen in Leiden kunnen passeren. De Zwarte Zwaan is een prachtig traditioneel passagiersschip voor 37 personen. De naam verwijst naar de mooie lijnen van dit Leidse skûtsje. Deze boot beschikt over een cabrio-dak, waardoor wij met 30 personen overdekt kunnen varen. Nieuw dit jaar is de Secretaris Van Hout voor maximaal 38 personen, vernoemd naar de gekende secretaris van Leiden tijdens de Spaanse bezetting. Voor groepen tot en met 24 personen varen we met deze boten voor een gereduceerde prijs. Daarnaast varen we met een gerestaureerde Verhoef aluminiumsloep uit 1957, die gedoopt is als de ‘Valeo’. De Babbels Boot is voor ons gebouwd door Bob sloepen, een stoere aluminium sloep met een stuurwiel.
Onze boten kunnen alleen met schipper gehuurd worden. Voor de kinderen zijn er gratis zwemvesten beschikbaar.

 

Huurprijzen Zwarte Zwaan of

Secretaris Van Hout

Zwarte Zwaan of 

Secretaris Van Hout

Babbels Boot

of Valeo

max. aantal passagiers 38 personen 24 personen 14 personen
1 uur varen € 130,- € 110,- € 90,-
anderhalf uur varen 160,- 135,- 110,-
twee uur varen 190,- 160,- 130,-
per half uur langer varen 40,- 30,- 25.-
vijf uur daghuur (11 – 16 uur) 380,- 320,- 260,-
vier uur avondhuur (18 – 22 uur) 270,- 220,- 190.-
hele dag (11 – 22 uur) 540,- 440,- 380,-

 

Huurprijzen zijn inclusief schipper, btw, brandstofkosten en verzekeringspremie.
Wil je lekker varen met een gekoeld drankje, dan bieden wij een additioneel drankarrangement voor € 8,- pp voor twee uur varen. Je krijgt dan voldoende bier, fris, fruitsappen en goede wijnen aan boord om onbeperkt van te genieten. Ook kun je kiezen voor een aantrekkelijk ‘all-in’ bootarrangement. Je mag ook zelf je hapjes en drankjes meenemen. Je moet het dan wel zelf koelen, zelf op de boot zetten en uiteraard zelf opruimen.
De schipper kan naar wens meer of minder uitgebreid over de historie en de bijzonderheden van de stad Leiden vertellen. Wij varen geen vaste route, maar de schipper vraagt naar hetgeen je voorkeur geniet. Bij een vaartijd vanaf  2½ uur kunnen wij een stadsrondvaart combineren met een rondje Kaag, via Warmond en Oegstgeest. Een reservering kun je altijd omboeken en wij bieden een mooi weer garantie tot de laatste minuut. Wanneer je voor het instappen het weer niet goed genoeg vindt, kun je kosteloos annuleren of de vaardatum veranderen. Wij adviseren om niet te te snel te annuleren bij een slechte weersvoorspelling. Het is altijd maar de vraag waar en hoe laat die bui valt en in het geval van een buitje hebben wij ook paraplu’s en fleece dekens beschikbaar, waardoor je veelal toch kunt varen. Wil je op een andere locatie dan Babbels opstappen, dan rekenen wij
€ 12,50 euro voorvaarkosten binnen Leiden en buiten Leiden in overleg. Een aanbetaling is niet nodig. Het heeft onze voorkeur om te betalen op de dag van het varen. Je kunt pinnen aan de bar of contant aan de schipper. Graag voor het varen betalen tenzij je na het varen komt eten. Voor een factuur achteraf rekenen wij € 12,50 euro administratiekosten.

Babbels lekker varen in Leiden
 

Boot & Diner Arrangement

Ons meest populaire arrangement...Lees verder

Boot & Borrel Arrangement

Waarom niet een borrel combineren met een rondvaart!...Lees verder

Bier met Ballen Boot

Voor de levensgenieter een boottocht in stijl...Lees verder

 
 
 
© 2019 Powered by Commandos