Babbels lekker varen in Leiden
 
 
 
 

Boot en diner arrangement

€ 49,00 p.p.   –    10 tot 35 personen 
Ons meest populaire arrangement. Ideaal voor bedrijfsuitjes, familie-uitstapjes, afstudeerdiners, vrijgezellenfeestjes, et cetera. 

  • Twee uur varen met één van onze boten.
  • Onbeperkt bier, fris, fruitsappen en goede wijnen aan boord.
  • Picknickmanden met diverse warme en koude snacks aan boord.
  • Hoofdgerecht naar keuze in het restaurant (keuze uit de groepenkaart).
  • Nagerecht naar keuze of kopje koffie.

Dit arrangement is inclusief boothuur en schipper. Je hoeft alleen nog de drankjes in het restaurant te betalen. Dit kun je afkopen voor € 10,00 p.p. voor een periode van 1½ uur (ex spirits, inclusief speciaalbier). De totale arrangementsprijs komt dan op € 59,00 p.p. all-in.

De vaartijd van het arrangement kan verlengd worden voor € 7,00 p.p. / half uur. Dit is inclusief extra drankjes. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen mee voor de helft van de arrangementsprijs. Kinderen tot en met 4 jaar varen gratis. Reserveer je het arrangement voor minder dan 10 personen, dan geldt een toeslag voor boothuur en schipper van € 15,00 euro per ontbrekende persoon.

Wij bieden een mooi weer garantie tot de laatste minuut. Het aantal personen kun je tot 1 dag vantevoren nog wijzigen. Wil je op een andere locatie dan Babbels opstappen, dan rekenen wij € 15 euro voorvaarkosten binnen Leiden en € 30 euro voor heen en retour en buiten Leiden in overleg. Een aanbetaling is niet nodig. Het heeft onze voorkeur om te betalen op de dag van het varen. Je kunt pinnen aan de bar of contant aan de schipper. Voor een factuur achteraf rekenen wij € 12,50 euro administratiekosten.

Babbels lekker varen in Leiden
 

Boot & Diner Arrangement

Ons meest populaire arrangement...Lees verder

Boot & Borrel Arrangement

Waarom niet een borrel combineren met een rondvaart!...Lees verder

Bier met Ballen Boot

Voor de levensgenieter een boottocht in stijl...Lees verder

 
 
 
© 2023 Powered by Commandos