Babbels lekker varen in Leiden
 
 
 
 

Oesters en prosecco arrangement

€ 41,00 p.p. – 10 tot 35 personen

Voor de echte levensgenieters bieden wij een boottocht in stijl. Verras je vrienden of relaties met een bijzondere motorsloep-ervaring.  

  • Twee uur varen met één van onze boten.
  • Zes oesters ‘claire fine no 3’ per persoon, o.a. met citroen, tabasco en wasabi-mayonaise.
  • Twee glazen pro secco per persoon.
  • Onbeperkt witte wijn, bruisend en plat water.
  • Mandjes brood met kruidenboter.
     

Wij kunnen de oesters voor je openen, maar je mag het onderweg ook zelf proberen met een oestermes en maliënkolder-handschoen.

Het arrangement is inclusief boothuur en schipper. De vaartijd kan verlengd worden voor € 4,- p.p. / half uur. Dit is inclusief extra drankjes. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen mee voor de helft van de arrangementsprijs. Kinderen tot en met 4 jaar varen gratis. Reserveer je het arrangement voor minder dan 10 personen, dan geldt een toeslag voor boothuur en schipper van € 12,50 euro per ontbrekende persoon.

Wij bieden een mooi weer garantie tot de laatste minuut. Het aantal personen kun je tot 1 dag vantevoren nog wijzigen. Wil je op een andere locatie dan Babbels opstappen, dan rekenen wij € 12,50 euro voorvaarkosten binnen Leiden en buiten Leiden in overleg. Een aanbetaling is niet nodig. Het heeft onze voorkeur om te betalen op de dag van het varen. Je kunt pinnen aan de bar of contant aan de schipper. Voor een factuur achteraf rekenen wij € 12,50 euro administratiekosten.

Babbels lekker varen in Leiden
 

Boot & Diner Arrangement

Ons meest populaire arrangement...Lees verder

Boot & Borrel Arrangement

Waarom niet een borrel combineren met een rondvaart!...Lees verder

Oesters en prosecco

Voor de levensgenieter een boottocht in stijl...Lees verder

 
 
 
© 2017 Powered by commandos cms