Babbels lekker varen in Leiden
 
 
 
 

Bier met ballen boot

€ 31,00 p.p. – 10 tot 70 personen

Voor de echte levensgenieters bieden wij een bierproeverij aan boord. Verras je vrienden of relaties met een bijzondere motorsloep-ervaring.  

  • Anderhalf uur varen met één van onze boten.
  • Onbeperkt speciaalbieren in een champagne schaal.
  • twee rondjes Amsterdamse bitterballen aan boord (2 x 2 stuks pp).
  • Pils, cola, spa rood en blauw als bluswater.
  • Mandjes brood met kruidenboter, tapenade en tzatziki.

Het arrangement is inclusief boothuur en schipper. De vaartijd kan verlengd worden voor € 7,00 p.p. / half uur. Dit is inclusief extra drankjes. De speciaalbieren die we meenemen zijn Westmalle tripel en dubbel, Duvel, Chimay blauw, La Chouffe, Liefmans, Radler, Heineken, Pauwels kwak, La trappe dubbel en tripel en Palm. Reserveer je het arrangement voor minder dan 10 personen, dan geldt een toeslag voor boothuur en schipper van € 15,00 euro per ontbrekende persoon.

Wij bieden een mooi weer garantie tot de laatste minuut. Het aantal personen kun je tot 1 dag van tevoren nog wijzigen. Wil je op een andere locatie dan Babbels opstappen, dan rekenen wij € 15,00 euro voorvaarkosten binnen Leiden en buiten Leiden in overleg. Een aanbetaling is niet nodig. Het heeft onze voorkeur om te betalen op de dag van het varen. Je kunt pinnen aan de bar of contant aan de schipper. Voor een factuur achteraf rekenen wij € 12,50 euro administratiekosten.

Babbels lekker varen in Leiden
 

Boot & Diner Arrangement

Ons meest populaire arrangement...Lees verder

Boot & Borrel Arrangement

Waarom niet een borrel combineren met een rondvaart!...Lees verder

Bier met Ballen Boot

Voor de levensgenieter een boottocht in stijl...Lees verder

 
 
 
© 2023 Powered by Commandos